Loading......

Контакти

  • София и региона

Локация

Запитване

Често задавани въпросиВъпрос: Ще има ли прах при циклене на паркет?

Винаги съществува малък процент прах, ние работим със съвременни безпрахови машини. 2000 оборота шкурка върху дърво, не може без прашинка.

Въпрос: Колко време отнема?

За една стая до 20кв.м. един ден е достатъчен със всички операции, дори да има фугиране и 3 пъти лак.

Въпрос: Мога ли да наема оборудване за циклене на паркет и да го направя сам?

Разбира се, ако човек е достатъчно технически грамотен, но крие рискове. Като разходи не гарантира че ще Ви излезе по ефтино. И професионалното изпълнение е в пъти по добро от любителското.

Въпрос: До каква степен може да се възтанови ако паркетът ми е в лошо състояние има и неравности?

И най-лошият паркет или дюшеме може да възвърне своя блясък разбира се до някаква степен. Право-порпорционално със състоянието е и крайният резултат.

Въпрос Какъв тип дърво може да се шлайфа?

Всяко дърво може да се шлайфа и цикли стига състоянието му да позволява.

Въпрос Оцветяване на дърво? Може ли да си променя цвета на моя паркет?

Подови настилки могат да бъдат оцветени, за да му придадат нов облик или да подобрят съществуващия цвят за да им придадат по-жизнен или модерен вид. Всички видове дърво реагират различно на оцветяване и това може да бъде много труден процес. Оцветяването на дървени подови настилки може да се обърка много лесно, ако не е направено от професионалисти, използващи правилния метод и продукти. Нанася се равномерно върху дървената настилка и се използват правилните материали. Оцветяването крие рискове за равномерен цвят на цялата повърхност!!! Оцветяването крие рискове!

Back To Top